FAQ

FAQ (meest gestelde vragen)

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academie starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

Je hoeft je abonnement niet te annuleren, dit gaat vanzelf. Na een jaar loopt het abonnement automatisch af. Wil je abonnee blijven? Dan kun je opnieuw het abonnement voor het jaar afsluiten, op deze pagina.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord

Nee, de cursussen zijn niet geaccrediteerd; dan zou aan elke les een toets verbonden zijn. Voetzorg Totaal biedt wel geaccrediteerde workshops en webinars aan, neem vooral een kijkje in de agenda.

Een aantal workshops en webinars is geaccrediteerd. Kijk bij de omschrijving van het webinar of de workshop voor meer info.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, Ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Staat je vraag er niet tussen?

© 2024 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos