FAQ

FAQ (meest gestelde vragen)

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academie starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

Als je ingelogd bent, ga je naar het onderdeel Mijn Abonnement. Druk op ‘Bekijken’ om de gegevens in te zien. Op deze pagina kun je ook annuleren. Je krijgt de melding ‘In afwachting van annuleren’ te zien, en de einddatum. Tot die datum heb je nog toegang tot het abonnement en kun je de videolessen blijven bekijken. Let op: je krijgt geen e-mailbevestiging, de einddatum geeft aan dat de annulering gelukt is. Heractiveren is ook een mogelijkheid op deze pagina.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord

Nee, de cursussen zijn niet geaccrediteerd; dan zou aan elke les een toets verbonden zijn. Voetzorg Totaal biedt wel geaccrediteerde workshops en webinars aan, neem vooral een kijkje in de agenda.

Een aantal workshops en webinars is geaccrediteerd. Kijk bij de omschrijving van het webinar of de workshop voor meer info.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, Ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Staat je vraag er niet tussen?

© 2023 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos