Pedicure-academie in Roermond

Workshops voor pedicures

Klassikale workshops

Bij Voetzorg Totaal bieden we niet alleen online trainingen aan, maar kun je ook bij ons terecht voor klassikale workshops en pedicure bij scholings  opleidingen. Vanaf april 2023 hebben we bovendien onze eigen trainingslocatie in Herten, gelegen in de gemeente Roermond.

Accreditatie domeinen

We beginnen met een compact aanbod aan trainingen, maar breiden deze uit gedurende 2023 en in de richting van de nieuwe accreditatieperiode.

Accreditatie:

Reuma 3 pt : Artrose.. nader bekeken

Ondernemerschap 3 pt en Reflectie 2 pt :     

De ondernemende professionele pedicure

Reflectie 3 pt Rouwtaal in de pedicure praktijk  

Reflectie 2 pt  omgevingsbewust 1 pt

Dementie en pijnbeleving 

Domein Ondernemerschap 3 pt: 

Social media voor pedicures 

Reflectie 1,Omgevingsbewust 2 Ondernemerschap 1

Geslaagd ..(medisch) pedicure en wat nu?

Locatie

De trainingslocatie in Herten is goed bereikbaar via de A2 en A73. Vanaf afslag Rijksweg/N271 Linne rijd je in slechts  5 minuten naar ons trainingcentrum.

Interesse in het huren van deze locatie? Klik hier.

Nét even wat extra

Bij Voetzorg Totaal begrijpen we als geen ander dat een workshop niet alleen een leermogelijkheid biedt, maar ook een uitje is voor pedicures. Daarom zijn de workshops in een nieuw jasje gestoken. Ze zijn praktijkgericht en bieden concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt in je eigen praktijk. Bovendien ontvang je een duidelijk werkboekje en/of een naslagwerkvideo.

Alle materialen die nodig zijn voor de training zijn inbegrepen in de cursusprijs. Tijdens de lessen kun je bovendien gebruik maken van de frezen en instrumenten, zodat je ze eerst kunt uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat.

De cursusdag wordt nog leuker met een ontvangst met Limburgse vlaai en een luxe lunch in een gezellige en inspirerende leeromgeving. Het is echt een uitje!

Op een rijtje

© 2023 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos