Workshop / Webinar

De professionele, ondernemende pedicure

Op een rijtje

Informatie

Als pedicure ben je een expert in het geven van een professionele voetbehandeling en het toepassen van technieken. Maar waar sta jij als ondernemer die leidinggeeft aan haar of zijn bedrijf?

In deze workshop/webinar leer je door zelfreflectie bewust te kijken naar waar jij staat als ondernemende pedicure. Je leert vaardigheden om kritisch naar je eigen bedrijf als ondernemer te kijken én om ondernemer te zijn!

Wat ga je leren?

Als je in loondienst werkt, heb je regelmatig functioneringsgesprekken en worden er doelen besproken zoals wat wil je nog leren of waar wil je in groeien.

Maar jij werkt als zzp-er!

Je beoordeelt of je tevreden bent met je dienstenaanbod, je online zichtbaarheid voor potentiële klanten, je creativiteit en de mate waarin je gestelde doelen hebt bereikt. We benadrukken het belang van specifieke, meetbare, haalbare, relevante en tijdgebonden doelen (SMART-doelen) en helpen je deze vast te leggen en te bereiken.

 

We leren je dat verkoop van producten niet aansmeren van producten is maar een verlengstuk van de behandeling. Hoe dan?

 

Kortom, je leert professioneel naar je bedrijf te kijken en doelgericht te handelen. Je verbetert je profilering als ondernemer, wat leidt tot een hoger rendement in zowel financieel opzicht als in de salonervaring.

 

Beoordeeld door collega’s met een 9,8!

 

Wil jij meedoen met deze workshop?

Of liever met het webinar?

© 2024 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos