Trainingslocaties workshops

Herten (bij Roermond, Limburg) en
Capelle a/d IJssel (Zuid-Holland)

Klassikale workshops

Bij Voetzorg Totaal bieden we niet alleen online trainingen aan, maar kun je ook bij ons terecht voor klassikale workshops en pedicure bij scholings  opleidingen.

Nét even wat extra

Bij Voetzorg Totaal begrijpen we als geen ander dat een workshop niet alleen een leermogelijkheid biedt, maar ook een uitje is voor pedicures. Daarom zijn de workshops in een nieuw jasje gestoken. Ze zijn praktijkgericht en bieden concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt in je eigen praktijk. Bovendien ontvang je een duidelijk werkboekje en/of een naslagwerkvideo.

Alle materialen die nodig zijn voor de training zijn inbegrepen in de cursusprijs. Tijdens de lessen kun je bovendien gebruik maken van de frezen en instrumenten, zodat je ze eerst kunt uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat.

De cursusdag wordt nog leuker met een ontvangst met Limburgse vlaai en een luxe lunch in een gezellige en inspirerende leeromgeving. Het is echt een uitje!

Locatie Herten (bij Roermond, Limburg)

De trainingslocatie in Herten is goed bereikbaar via de A2 en A73. Vanaf afslag Rijksweg/N271 Linne rijd je in slechts  5 minuten naar deze trainingslocatie.

Interesse in het huren van deze locatie? Klik hier.

Locatie Capelle a/d IJssel (Meersport)

De trainingslocatie in Capelle a/d IJssel is goed bereikbaar, vlakbij Rotterdam en met voldoende parkeergelegenheid.

© 2024 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos