Workshop / Webinar

Drukverlagende materialen toepassen incl. orthese maken

Op een rijtje

Waarom is deze les nuttig voor je?

Waarom deze workshop drukverlagende producten toepassen? Bij groothandels kun je kiezen uit een groot scala aan drukverlagende materialen. Maar hoe weet je welk product je moet gebruiken en waarom? Is het beter om een kant-en-klaar product te gebruiken of kun je beter zelf creatief zijn? Vaak wordt vergeten om na de behandeling de locatie drukvrij te leggen, wat zeker fijn zou zijn voor de klant. Bovendien missen we vaak kennis van de diverse materialen en hun mogelijkheden. Hoe bereken ik de kosten door aan de klant? Of hoe kan ik een ondersteunend product verkopen?

 

Wat ga je leren?

Tijdens de opleiding leer je hoe je drukvrij kunt leggen met verschillende soorten vilt en copoline, maar er is nog zoveel meer mogelijk. Coby geeft les met behulp van een duidelijke PowerPoint-presentatie en video’s uit haar eigen praktijk. Daarnaast krijg je een uitgebreid werkboek dat je kunt gebruiken als naslagwerk.

Het is een échte doe-workshop waarin je aan de slag gaat met veel verschillende materialen, zoals: ligasano (dat een breed scala aan mogelijkheden heeft), diverse soorten vilt, Snogg/Soft-AID, Anti-drukwol en kant-en-klaar producten.

Tijdens de workshop drukverlagende producten toepassen oefen je mét en óp elkaar en worden alle materialen en hun toepassingsmogelijkheden uitgebreid besproken door Coby.

NIEUW! Ook te volgen als webinar

Je ontvangt vooraf aan het webinar een werkboek en een werkpakket met materialen thuis. Dit webinar is excl. orthese maken.

Thuis aan de knutsel, hoe leuk is dat!

Wil jij meedoen met deze workshop?

Meld je hier aan voor het webinar

© 2024 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos