Over ons

Aangenaam, ik ben Coby Tonnaer

Voetzorg Totaal is al jaren een succesvolle pedicurepraktijk en ook staat Voetzorg Totaal voor Educatie, Trainingen en Workshops voor pedicures.

De Online Academie voor Pedicures is toch wel mijn grootste trots.

De jarenlange ervaring van mij, Coby Tonnaer, als pedicure en eigenaar van mijn praktijk zet ik nu om in het ontwikkelen en geven van trainingen zoals online trainingen, webinars en fysieke workshops in mijn trainingscentrum in Roermond en Capelle a/d Ijssel en samen met een aantal experts op het gebied van Online Marketing en Rouwtaal in de Pedicure Praktijk.

NIEUW: Vanaf januari 2024 start ik in Roermond met de basisopleiding tot pedicure. Deze word afgerond met een branche erkend diploma. waarmee je je kunt aansluiten bij Pro-voet.

Kijk voor info op de site van Meersport onder het kopje cursussen

Coby Tonnaer, medisch pedicure

Voetzorg Totaal Online

De online trainingen van Voetzorg Totaal zijn ontstaan uit de vraag van de pedicures, die mij na het geven van een training, workshop of webinar de vraag stelden, of ik de video’s van de les met hen kon delen.

Thuisgekomen na een les of training ben je vaak de details kwijt. En pedicures werken meestal alleen in hun praktijk en hebben daardoor weinig overlegmomenten.

De online trainingen die ik aanbied bevatten duidelijke video’s en handige tips en tricks. Je hebt met deze Academie direct een instructie binnen handbereik, 24 uur per dag, op je computer en mobiele telefoon. Heb je een klant in de agenda staan met een moeilijke likdoorn? Check snel even de instructievideo in DÉ ACADEMIE!

Met liefde voor mijn vak als pedicure zet ik mijn ervaring nu in voor jou als collega.

Leuke weetjes over mij...

© 2024 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos