Over ons

Aangenaam, ik ben Coby

Voetzorg Totaal is al jaren een succesvolle pedicurepraktijk en ook staat Voetzorg Totaal voor Educatie, Trainingen en Workshops voor pedicures.

De online academie voor pedicures is toch wel grootste trots.

Mijn jarenlange ervaring als pedicure en eigenaar van mijn praktijk zet ik nu om in het ontwikkelen en geven van trainingen zoals online trainingen, webinars en fysieke workshops, In haar trainingscentrum in Roermond en in samenwerking met o.a. Orca-opleidingen in Best en een aantal experts op het gebied van Online Marketing en Rouwtaal in de Pedicure Praktijk.

Coby Tonnaer, medisch pedicure

Voetzorg Totaal Online

De online trainingen van Voetzorg Totaal zijn ontstaan uit de vraag van de pedicures, die mij na het geven van een training, workshop of webinar de vraag stelden, of ik de video’s van de les met hen kon delen.

Thuisgekomen na een les of training ben je vaak de details kwijt. En pedicures werken meestal alleen in hun praktijk en hebben daardoor weinig overlegmomenten.

De online trainingen die ik aanbied bevatten duidelijke video’s en handige tips en tricks. Je hebt met deze Academie direct een instructie binnen handbereik, 24 uur per dag, op je computer en mobiele telefoon. Heb je een klant in de agenda staan met een moeilijke likdoorn? Check snel even de instructievideo in DÉ ACADEMIE!

Met liefde voor mijn vak als pedicure zet ik mijn ervaring nu in voor jou als collega.

Leuke weetjes over mij...

© 2023 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos