Webinar

Rouwtaal in de pedicurepraktijk

Een speciaal door Coby Tonnaer en rouwexpert Angelique Schlicher opgesteld webinar over een onderwerp dat we vaak tegenkomen in de pedicure-praktijk; rouw.

Rouw heeft allerlei vormen. Gezondheidsverlies, geheugenverlies of verlies door sterven. Hoe gaat je daar mee om in de praktijk? Dit webinar “Rouwtaal voor Pedicures” geeft je handvatten en kennis

In het kort

Tijdens deze geaccrediteerde rouwtraining, Rouwtaal voor Pedicures, leer je diverse vormen van rouw herkennen en hoe hier mee om te gaan.

Angelique Schlicher, rouw-expert

Informatie

Als pedicure sta je elke dag in verbinding met je klanten. Verbinding door aanraking van de voeten van je cliënt en daarnaast zeker ook met een emotionele verbinding.

En soms fietst er een bepaalde taal doorheen, “rouwtaal”.

Bij deze rouwtaal moet je niet alleen denken aan overlijden, maar met rouwtaal bedoelen we het “levende” verlies. Je kunt dan denken aan het verlies van een baan, de diagnose kanker, dementie, scheiding etc.

Dit webinar is speciaal voor jou. De pedicure werkt vanuit haar gevoel zij of hij is een “mensen mens” zoals dat wordt genoemd. Angelique zal als rouwcoach de pedicure net wat meer tools kunnen aanreiken om hier mee om te gaan.

Maar ook hoe ontlaad jij als pedicure op het einde van de dag na zoveel verhalen.

Rouwtaal is een taal zonder vaste vorm en kader dit webinar is erop gericht op jouw cliënt hier beter in te leren begrijpen en hier op een professionele  manier mee om te gaan zodat je cliënt zich veilig en begrepen voelt.

Laten we elkaar beter begrijpen.

Duo-presentatie met rouw-expert

Pedicure Coby Tonnaer heeft samen met Rouw-expert Angelique Schlicher speciaal over dit onderwerp, waarmee we bijna dagelijks te maken hebben, dit webinar ontwikkeld en vertaalt naar het werkveld van de pedicure.

Rouwbegeleider Angelique Schlicher van praktijk “De rouwstap” zal je in dit webinar uitleg geven over de rouwstappen maar ook over verbinden en hoe ontlaad je na een dag werken. Coby Tonnaer medisch pedicure en docent zal de vragen naar Angelique Schlicher vertalen.

Over dit webinar

"Leerzaam, vooral de rouwfases en het stapelen."
Lian Janssen
"Interessant en leuk om weer eens wat anders te te leren."
Monique Theuns-Roks
"Erg interessant en zeker aan te bevelen aan andere pedicures."
Jolanda ter Beke-Smit
"Leerzaam, indrukwekkend, goed te gebruiken in de praktijk en privé."
Kirsten Ritt - Bonten
"Mooi en leerzaam, heeft wat los gemaakt bij mij!"
Mayke Ummenthum
"​Heel goed en interessant, heel herkenbaar uit de praktijk. Dus zeker handvatten gekregen."
Maria Stroecken
© 2024 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos