Webinar

Social media voor pedicures

Hoe zet je je Online Marketing en Social Media in voor jouw pedicure praktijk?

Meld je nu aan en wees meteen verzekerd van jouw plek bij deze allereerste geaccrediteerde Social Media training voor pedicures in Nederland!

Tijdens deze geaccrediteerde Online Marketing en Social Media training leer je als pedicure hoe je op een eenvoudige manier Social Media voor jouw praktijk in kunt zetten. En vooral waarover je kunt vertellen op jouw social media kanalen.

Wat ga je leren

Colette deelt de belangrijkste inspiratiebronnen met je en leert je de beste berichten te schrijven. 

Na dit webinar zit je nooit meer zonder ideeën wat te posten, weet je hoe social media werkt en schrijf je berichten als nooit tevoren.  

Colette Elting, Online Marketing Expert

Eerstvolgende data

Wat zeggen eerdere deelnemers
over dit webinar

"Héél erg leuk en zéér informatief webinar!"
Jolanda ter Beke
"Ik raad dit webinar mijn collega pedicures zeker aan, het is heel leerzaam."
Ineke Doeschot
"Heel interessant webinar. Zeker aan te bevelen. ik heb geleerd dat social media heel belangrijk is."
Marja van Ballegooi
"Zeker interessant webinar. In een tijd waarin social media zo belangrijk is, is het fijn dat er een webinar gegeven wordt op ons vakgebied."
Janita van Buuren
"Interessant! Goede uitleg en moedigt je aan tot actie op Facebook en andere social media."
Marjon Knooren
"Belangrijkste wat ik heb geleerd is dat de website vindbaar moet zijn, hoe dit vorm te geven en toch echt iets met Facebook moet gaan doen."
Annemiek
"Zeer zinvolle webinar over een best ingewikkeld onderwerp. Duidelijke uitleg."
Bep Stil

Informatie

Social media is geen hype meer maar tegenwoordig noodzaak en dé manier om je bedrijfsboodschap te delen en volgers tot cliënten te maken. Je kunt niet meer zonder!

Meld je direct aan zodat je zeker bent van een plek tijdens dit waardevolle webinar.

Hoe werkt social media dan precies? En hoe kan ik het inzetten voor mijn praktijk?

Heb je genoeg aan het alleen delen van foto’s en video’s? Of wat moet je nog meer delen om goed online zichtbaar te worden en cliënten naar je toe te trekken.

Leer tijdens deze training de handige tips en tricks die ervoor zorgen dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt.

Hoe maak je handig en efficiënt gebruik van de diverse social media platformen en welk platform werkt voor jouw praktijk het beste.

Deze unieke social media training voor pedicures in Nederland bevat tips, tricks en trends en je verkent de mogelijkheden van Facebook en Instagram.

We gaan het hebben over content:

Na inschrijving ontvang je een handig werkboek dat je gaat gebruiken tijdens de social media training voor pedicures en als naslagwerk kunt gebruiken na de training!

Veelgestelde vragen

Deze training is geschikt voor alle pedicures die meer willen halen uit hun social media. Voor beginners en voor pedicures die al wat langer social media gebruiken om meer klanten naar de praktijk te halen

 

Dat hoeft niet. Het is natuurlijk wel fijn wanneer je wel al een zakelijke pagina hebt op social media, want dan kun je het geleerde direct toepassen.

 

Ja, je kunt vragen stellen en we zullen ze ook beantwoorden. Dat doen we aan het einde van het webinar.

 

Je ontvangt het werkboek enkele dagen voor de start van het webinar in je mailbox.

Het is handig om het werkboek vóór de start van het webinar uit te printen, zodat je het actief kunt gebruiken tijdens het webinar. Na het webinar kun je dan altijd de kennis en je aantekeningen nog weer terugkijken. Super handig, vinden wij.

 

Ja, wanneer je het hele webinar goed volgt, krijg je een certificaat van deelname op naam en uiteraard worden je accreditatiepunten doorgegeven. Je certificaat volgt een paar dagen na het webinar.

© 2023 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos