Let op: deze cursus kun je alleen volgen met het jaarabonnement. Heb je nog geen abonnement? Klik dan rechts op de knop ‘Koop cursus’ om dit abonnement aan te schaffen. Met het abonnement krijg je toegang tot alle online cursussen van Voetzorg Totaal.

 

Waarom is deze les nuttig voor je?

Bij het uitvoeren van de voetverzorging staan je diverse frezen, ter beschikking. Zo’n groot aanbod is natuurlijk fijn maar tegelijkertijd zorgt het vaker voor keuzestress. Voor het oplossen van elk specifiek nagel- of voetprobleem is het van belang om de (meest) geschikte en veilige frees en/of ander instrument te gebruiken en zo een optimaal behandelresultaat te bereiken. Tijdens de opleiding kan immers lang niet alle instrumentarium aan bod komen. Op dit vlak valt er voor pedicures in opleiding en nog niet heel ervaren pedicures nog veel te leren! Bereid je kennis uit en doe je voordeel met deze les!

Ook voor de meer ervaren (medisch) pedicures kan deze les mogelijk interessant zijn. Twijfel je vaker welke frees je nu het beste kunt gebruiken voor een bepaald voetprobleem? Wil je graag wat efficiënter en daarmee sneller leren werken? Hanteer jij het motto dat je altijd iets kan leren om beter te worden in je vak? Sta je open voor tips & tricks? Dan is deze les ook nuttig voor jou!

Wat kun je verwachten?

In deze les geeft Coby duidelijke uitleg over diverse frezen. Ook besteedt ze bijvoorbeeld aandacht aan het gebruik van het juiste toerental bij elke frees voor een optimale werking. Ze demonstreert dit alles in een aantal video’s.

De pluspunten van deze les op een rij:
● Duidelijke demonstratie van diverse frezen op video;
● De video’s zijn altijd opnieuw te bekijken, dus ook als jij ze als opfrisser vlak voor of tijdens de behandeling nodig hebt.

Inhoud

Hoofdstuk 1
Busch frezen uitleg 00:00:00
Hoofdstuk 2
Deel 1 PowerPointpresentatie met gesproken uitleg 00:24:00
Hoodstuk 3
Deel 2 PowerPointpresentatie met gesproken uitleg 00:36:00
Hoofdstuk 4
Deel 3 PowerPointpresentatie met gesproken uitleg 00:20:00

Reviews

4.8

4.8
12 beoordelingen
 • 5 Sterren9
 • 4 Sterren3
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Duidelijk

  5

  Overzichtelijk en duidelijke cursus. Goede uitleg. Fijne aanvulling

 2. 5

  Fijne rustige uitleg, goede aanvulling / herhaling.

 3. Prettige aanvulling

  5

  Fijne uitleg en een prettige herhaling / aanvulling over het gebruik van frezen.

 4. 5

  Fijne en heldere uitleg van het gebruik van de frezen

 5. 5

  Heel duidelijk en weer nieuwe inzichten van het gebruik van verschillende frezen.

 6. 5

  super fijn om het te zien. en duidelijke uitleg.

 7. Duidelijk

  4

  Goede uitleg, wek even vervelend dat het geluid bij sommige filmpjes ( bij die aardappel) door elkaar en tegelijkertijd loopt. Verder prima 👌🏽

 8. door elkaar praten

  4

  beste Coby,

  ik heb zojuist de cursus frezen gevolgd. Ik heb daar een opmerking bij als er gesproken wordt tijdens de video waar de frezen worden gebruikt op de zoete aardappel dan is het haast niet te volgen wat jij dan zegt. Dat vind ik jammer.
  Misschien is dit een aandachtspuntje voor de volgende keer.

  Verder is het erg duidelijk.

  mvg Ellen

 9. 5

  Fijne duidelijke en rustige uitleg. Goed beeldmateriaal

 10. 4

  zoals eerder vermeld vond ik het storend dat er door elkaar gepraat werd bij het filmpje met de aardappel.
  Verder vond ik het duidelijk en weet ik nu beter waarvoor ik frezen het beste kan gebruiken. Ik heb helaas geen fraise apparaat waarbij ik precies de toeren in kan stellen, maar ik voel wel als het toerenaantal meer of minder moet.

 11. Een goede opsteker!

  5

  Wat fijn om te leren welke frees je kunt inzetten voor welk doel! En dat je veel frezen allround kunt inzetten. Je bent geneigd om 1 frees voor 1 doel te gebruiken, terwijl je ze voor meerdere werkzaamheden kunt inzetten. Fijne uitleg, duidelijk!

© 2024 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos