Waarom is deze les nuttig voor je?

Bij het uitvoeren van de voetverzorging staan je diverse frezen, ter beschikking. Zo’n groot aanbod is natuurlijk fijn maar tegelijkertijd zorgt het vaker voor keuzestress. Voor het oplossen van elk specifiek nagel- of voetprobleem is het van belang om de (meest) geschikte en veilige  frees en/of ander instrument te gebruiken en zo een optimaal behandelresultaat te bereiken. Tijdens de opleiding kan immers lang niet alle instrumentarium aan bod komen. Op dit vlak valt er voor pedicures in opleiding en nog niet heel ervaren pedicures nog veel te leren! Bereid je kennis uit en doe je voordeel met deze les!

Ook voor de meer ervaren (medisch) pedicures kan deze les mogelijk interessant zijn. Twijfel je vaker welke frees je nu het beste kunt gebruiken voor een bepaald voetprobleem? Wil je graag wat efficiënter en daarmee sneller leren werken? Hanteer jij het motto dat je altijd iets kan leren om beter te worden in je vak? Sta je open voor tips & tricks? Dan is deze les ook nuttig voor jou!

Wat kun je verwachten?

In deze les geeft Coby duidelijke uitleg over diverse  frezen. Ook besteedt ze bijvoorbeeld aandacht aan het gebruik van het juiste toerental bij elke frees voor een optimale werking. Ze demonstreert dit alles in een aantal video’s.

De pluspunten van deze les op een rij:

 • Duidelijke demonstratie van diverse frezen op video;
 • De video’s zijn altijd opnieuw te bekijken, dus ook als jij ze als opfrisser vlak voor of tijdens de behandeling nodig hebt.

 

Cursusoverzicht

Hoofdstuk 1
Busch frezen uitleg 00:00:00
Hoofdstuk 2
Deel 1 PowerPointpresentatie met gesproken uitleg 00:24:00
Hoodstuk 3
Deel 2 PowerPointpresentatie met gesproken uitleg 00:36:00
Hoofdstuk 4
Deel 3 PowerPointpresentatie met gesproken uitleg 00:20:00

Reviews

5

5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Duidelijk

  5

  Overzichtelijk en duidelijke cursus. Goede uitleg. Fijne aanvulling

© 2023 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos