Welkom!

In onderstaande video zie je welke stappen je kunt volgen om een jaarabonnement af te sluiten. Ook laten we zien hoe je trainingen aan je Dashboard toevoegt. In je Dashboard vind je alle cursussen waarvoor je je ingeschreven hebt, in jouw persoonlijke account.

Mocht je vragen hebben, dan neem gerust contact met mij op. Ik help je graag verder!

Stap voor stap

Stap 1: Het afsluiten van een abonnement

Op deze pagina vind je meer informatie over het jaarabonnement.
Klik op de button ‘Dit wil ik!’ om het abonnement in je winkelmandje te leggen.

Je kunt ook hier klikken, dan kom je direct op de afrekenpagina. Wil je liever in termijnen betalen? Klik dan hier.

Zodra jij jouw persoonlijke gegevens hebt ingevuld en de betaling is voldaan, dan krijg je een overzicht van de bestelling. Je ontvangt ook een e-mail met jouw persoonlijke inloggegevens. Je hoeft niets meer te activeren. Je kan nu starten met het volgen van cursussen, wanneer en waar jij maar wilt!

Stap 2: Inloggen in jouw persoonlijke omgeving
Mocht je nog niet automatisch zijn ingelogd nadat je de betaling hebt voldaan, dan kan je op de website rechts bovenin op ‘Log in‘ klikken. Hier kan je inloggen in jouw persoonlijke account.

Stap 3: Cursussen toevoegen aan je Dashboard
Via de menubalk kun je naar Academie > Cursusaanbod. Hier kun je door het aanbod scrollen. Klik op een cursus om meer informatie te lezen en toe te voegen aan je Dashboard.

Als je op de pagina bent van een cursus, dan kies je voor ‘Schrijf mij in’ en vervolgens verschijnt de knop ‘Start cursus’. Je kan nu beginnen met het volgen van de cursus!

Stap 4: Afsluiten
Je kan een cursus in één keer afmaken of even een pauze nemen. Als je terug wil naar jouw persoonlijke omgeving, klik je op jouw naam links bovenin. Je komt dan weer terug in jouw Dashboard en daar vind je de cursus die je bent gestart of hebt afgerond terug.

 

Cursusoverzicht

Er is geen inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven. Wees de eerste die er een schrijft.

© 2024 Voetzorg Totaal - Powered by Maatos